Tehnične rešitve

Podjetje ves čas sodeluje s strokovnimi institucijami (ZAG, GRADBENI INŠTITUT ) in tehničnimi službami dobaviteljev (MAPEI, UNIHEM) in pri tem daje poudarek pravilnim strokovnim rešitvam.

Pri oblogah dajemo velik poudarek primernosti podlag, predvsem betonom in estrihom, ki so osnovni predpogoj za kvalitetno izvedbo. Pomembna je sestava betonov, starost, vsebnost vlage, ravnina, stiki z drugimi materiali.

Zato je zelo pomemben IZBOR LEPIL, oziroma veznih materialov. Le ti so odvisni od:

  • vrste podlage
  • namembnosti prostora
  • vrste ploščic
  • hitrosti obremenitve

Pomembni so tudi FUGIRNI MATERIALI, ki so lahko fugirne mase na cementi osnovi, v več barvah ali pa na EPOKSY osnovi za industrijske objekte, bazene.

Vsaka obloga mora imeti tudi DILETACIJE. To so stiki, ki so zapolnjeni s trajno elastičnim kitom in omogočajo različno delovanje podlag in so posebej pomembni na večjih obremenjenih površinah.
Poudarek dajemo tudi zaključkom, saj pri oblogah nudimo tipske zaključke po robovih palet, pripirah, stiki dveh različnih materialov. Ti zaključki so lahko iz PVC, aluminija, mesinga ali rosfrei, odvisno od želja in zahtev.

Estetski vidik oblog daje končno sliko izdelka, zato poudarek detajlom in natančnost izdelave pomenita osnovo brez katere ne gre.

Razen polaganja, Keragrad izvaja tudi alternativno hidroizolacijo MAPELASTIC ali MAPEGUM MAPEI; za kopalnice, plavalne bazene ipd., katera ima smisel tesnitve in s svojo elastičnostjo premosti tudi lasaste razpoke v podlagi.

Vse naštete tehnične zahteve, ob pravilni izbiri in uporabi ter estetskem smislu imamo kot osnovno pri ZNAKU KAKOVOSTI, potrjuje PRAVILNOST POSTOPKOV.

Strokovna pravila
Strokovna pravila

dodelava elementov

Povpraševanje

Potrebujete pomoč?

Nudimo vam strokovno pomoč našega usposobljenega osebja.
Pokličite nas na 041/299-065.

Pošlji povpraševanje